Vývoj ekonomiky Brazílie - Abdová, Mariam
Faktory oživenia hospodárskeho rastu Brazílie. Sociálna politika. Menová politika brazílskej vlády. Fiškálna politika. Export do Číny. Etanolový priemysel Brazílie ako jedinečný substitút ropného priemyslu. Sociálne problémy Brazílie.