Výskum vplyvu špecifických faktorov krajiny na finančnú a kapitálovú štruktúru podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Vplyv makroprostredia na finančnú a kapitálovú štruktúru podnikov. Vybrané výskumy vplyvu faktorov krajiny na kapitálovú štruktúru podniku. Závery a prínosy získané z výskumov.