Porovnávacia analýza pri transferovom oceňovaní v nadnárodnej skupine - Harumová, Anna, 1955-
Pravidlá transferového oceňovania obsahujúce základné metódy oceňovania, podľa ktorých by mali daňové subjekty podnikajúce prostredníctvom nadnárodných koncernov postupovať.