Evaluation and Comparison of Return of Investment for Proposed Use of Solar Systems in the Czech and Slovak Republic - Weiss, Erik, 1979-
Slnečná energia - situácia vo svete. Možnosti financovania solárnych systémov na Slovensku a v Čechách. Návrh solárneho systému pre dom. Solárne kolektory pre ohrev horúcej vody.