Výpočet zisku a straty na komoditných trhoch - Badura, Peter, 1978-
Zhodnocovanie voľných finančných prostriedkov, ktoré ponúka ekonomickým subjektom obchodovanie s komoditnými kontraktmi. Investície do strategických komodít, s ktorými podnik obchoduje.