Spätné odkupy akcií amerických spoločností - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Vysvetlenie spätného odkupovania akcií. Zhodnotenie majetku čistého zisku na akciu (Earnings per share-EPS), trhová cena k zisku na akciu (Price earnings ratio-PE). Možnosti a dôvody odkúpenia, vývoj spätných odkupov.