Evaluation of Return on Investment for Proposed Use of Solar Systems in Poland - Mixtaj, Ladislav
Slnečná energia - situácia vo svete. Podpora pre solárne kolektory v Poľsku. Klimatické podmienky. Náklady a zisky.