Analytický prístup k informáciám na internete - Červenka, Peter, 1976-
Pohľad na rôzne analytické smery využívané pri zbere informácií v súčasnom on-line svete. Vzhľadom na diametrálny rozvoj sociálnej komunikácie a cloudových riešení sa v on-line svete nachádza obrovské množstvo cenných informácii, ktoré sú využiteľné pre identifikáciu cieľových skupín obchodnými spoločnosťami. Druhou stránkou je kompromis medzi poskytovaním svojho súkromia a využívaním súkromia iných pre flexibilnejšie analyzovanie aktuálneho dopytu na trhu.