Legislatíva reverznej logistiky a jej účtovné hľadisko - Babej, Andrej
Procesom návratu výrobku k výrobcovi sa zaoberá reverzná logistika. Spôsob, ako zabezpečiť transport výrobku k zákazníkovi ale i o to, čo sa stane s výrobkami po dovŕšení životnosti. Ekonomické a environmentálne aspekty výroby.