Možnosti merania inkluzívneho rastu - Dolinajcová, Miroslava
Základné prístupy k meraniu inkluzívneho rastu, vyplývajúce z historických, ale aj súčasných poznatkov v danej problematike. Prístupy k meraniu založené na analýze ex-post ako aj na analýze ex-ante, pričom je poukázané na ďalšie implikácie vyplývajúce zo spomínaných spôsobov merania, ako aj prednosti a nedostatky jednotlivých prístupov.