Kvantitatívne prístupy na hodnotenie regionálnej konkurencieschopnosti - Furková, Andrea, 1975-
Kvantitatívne prístupy na hodnotenie konkurencieschopnosti regiónov. Súbor špecifických ekonomických koeficientov efektívnosti, ktoré môžu byť následne využité na ďalšie analýzy pomocou metód viackriteriálnej analýzy.