Výrobné procesy s opätovným prerobením a recykláciou - Gežík, Pavel, 1983-
Využitie prvkov reverznej logistiky. Reverzná logistika môže riešiť návrat produktu v rámci výroby a reverzné procesy môžu byť zahrnuté do výrobných procesov produktu. Cieľ reverzných procesov.