Modelovanie správania účastníkov dodávateľského reťazca - Lichner, Ivan
Modifikácie základných modelov dodávateľských reťazcov, ktoré by prispeli k ich zreálneniu a zásadne by nezvýšili ich výpočtovú náročnosť. Správanie sa a rozhodovanie jednotlivých článkov dodávateľských reťazcov. Varianty modelov opisujúcich optimálne rozhodovanie subjektov dodávateľského reťazca.