Otvorené zdroje vzdelávania a tvorba kultúry autorského práva na univerzitách - Adamová, Zuzana
Konkrétne postupy s nakladaním a ochranou práv duševného vlastníctva odborných vedeckých pracovníkov, pedagógov, študentov, ktorých činnosť je primárne zameraná na tvorivú vedeckú a umeleckú činnosť.