Prieskum rozhodnutí Úradu priemyselného vlastníctva SR v správnom súdnictve - Štoffová, Darina
Správne súdnictvo ako špecifická forma kontroly orgánov verejnej správy. Rozhodnutia Úradu priemyselného vlastníctva (ÚPV SR) podliehajú preskúmavaniu v rámci ustanovení Občianskeho súdneho poriadku o správnom súdnictve.