Rozdelenie zákazníkov bioplynu a bioplynových staníc podľa typov cieľových trhov na Slovensku - Naščáková, Jana
Teoretické poznatky týkajúce sa rozdelenia zákazníkov podľa typov cieľových trhov na konkrétnych zákazníkov bioplynu a bioplynových staníc na Slovensku.