Skladovanie v 21. storočí - Oláh, Ľuboš
Trendy distribúcie a globalizácia. Rozhodujúce zmeny v oblasti distribúcie a logistiky. Distribučné centrá. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť distribučného centra v 21. storočí.