Aspekty využitia guerilla marketingu v komunikačnej stratégii firiem - Paľko, Peter, 1987-
Guerilla marketing - pojem. Základné efekty guerilla marketingu. Guerilla kampane s využitím moderných marketingových metód. Etický aspekt kampaní.