Testování zaměstnanců - oblíbená disciplína zaměstnavatele - Tejnorová, Jitka
Testovanie zamestnancov a hodnotenie nezávislou osobou - konzultantom, psychológom - zvonka. Metódy hodnotenia a ich využitie. Ako sa má pripraviť zamestnávateľ a ako zamestnanec. Ako vnímať a využiť výsledky hodnotenia.