Po novom si ženy niekde priplatia, muži ušetria a naopak s Danou Mackovou o konci rozdeľovania klientov podľa pohlavia - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor s Danou Mackovou členkou predstavenstva Wüstenrot poisťovne. Pri určovaní poistného nebudú môcť poisťovne zohľadňovať pohlavie poisteného.