Neřesti v zásluhovosti manažerů - Tóth, Endre
Citlivé otázky zásluhovosti vrcholových manažérov. Subjektivita ako kameň úrazu. Vhodnejší výber ukazovateľov zásluhovosti. Príjmový kôš manažérov. Súbeh funkcií. Neuveriteľná výkonnosť niektorých manažérov. Zásluhovosť podľa skutočných zásluh. Odmeňovanie konkurzných správcov - možný vzor pri zásluhovosti manažérov.