Ochota míňať peniaze vrcholí na konci roka po vytriezvení zo sviatočného ošiaľu sa spotreba rapídne znižuje - Škriniar, Pavel, 1979-
Vývoj nákupného správania Slovákov. Prudké zvýšenie spotreby v decembri. Vývoj objemu nových spotrebných úverov. Porovnanie pôžičiek.