Metódy lokalizácie maloobchodných jednotiek z hľadiska nových prístupov geomarketingu - Prílepok, Ján
Priestorové aspekty správania zákazníkov. Metódy lokalizácie predajní. Rozdiely klasických metód lokalizácie a nové prístupy k lokalizácii z hľadiska geomarketingu.