IT vám pomôžu správne sa rozhodnúť - Balažovič, Igor
Integrácia a prepojenie dát z rôznych sfér podniku umožňuje rozhodovať sa na základe faktov, predikovať budúci vývoj, optimalizovať cenu výrobku, stanoviť adekvátnu maržu v konkurenčnom boji, kde je finálna cena produktu rozhodujúca.