SPIRIT - motivujúci duch rodiny - Marianyi, Peter
Rast a zvyšovanie produkcie výrobného podniku je závislé od niekoľkých faktorov. Dôležitosť zdravého a bezpečného pracovného prostredia, v ktorom sa ľudia cítia dobre a ktoré ich motivuje k zodpovednej a kvalitnej práci.