Nová orientácia marketingového manažmentu v súčasnosti - Šilhárová, Marta
Definícia pojmu marketingový manažment. Vývoj prístupov k marketingovému manažmentu. Holistický marketing. Štruktúra holistického prístupu k marketingu.