Etika verzus ekonomika - Šveda, Lukáš
Základné teoretické východiská etiky. Syntéza hlavných filozofických prúdov etiky. Definícia etiky. Etika a morálka. Etika a deontológia. Vzájomná prepojenosť medzi etikou, morálkou a deontológiou. Etika a ekonomika. Aplikovaná etika.