Proces plánovania letákov vo veľkoobchode ako nástroj riadenia výkonnosti podniku - Tokošová, Lucia
Proces plánovania promočných predajov a potreby zásob všeobecne. Proces plánovania promócii v konkrétnom veľkoobchode. Proces plánovania letákov ako nástroj riadenia výkonnosti podniku. Cieľom zavedenia Nástroje na plánovanie letákov je zabezpečenie efektívneho riadenia promócií, zvýšenie výkonnosti podniku z hľadiska predajov, profitability a zásob, zlepšenie konkurencieschopnosti, zníženie nákladov na zásoby a v neposlednom rade efektívnejšie využitie pracovnej sily.