Vplyv inovačných a imitačných tendencií na priebeh šírenia technologickej inovácie - Vasiľová, Mária, 1985-
Vyhodnotenie vplyvu inovačných a imitačných tendencií slovenského spotrebiteľa na dynamiku šírenia vybranej technologickej inovácie na slovenskom trhu. Závery a odporúčania pre manažérsku prax.