Dôležitosť sociálnych médií pre cestovný ruch - Volek, Martin
Sociálne médiá, druhy sociálnych médií využiteľné v cestovnom ruchu. Sociálna mediálna stratégia. Sociálna mediálna stratégia spoločnosti. Jazykové pobyty na sociálnej sieti Facebook.