Manažment podnikov - stav po kríze - Grznár, Miroslav
Analýza dôsledkov krízy na podniky v Slovenskej republike a zhodnotenie príjmaných opatrení, ich úspešnosť a vyvodenie čiastkových záverov pre ďalší rozvoj krízového mamanžmentu a manažmentu rizika v podnikoch.