Základné pramene medzinárodného práva v oblasti ľudských práv z hľadiska primeranej kvality života populácie na Slovensku - Václav, Igor, 1965-
Základné pramene medzinárodného práva v oblasti ľudských práv a slobôd, ktoré legitímne a právne zaručujú primeranú kvalitu života populácie v našej spoločnosti s priamym dopadom na život a jeho kvalitu občanov SR aj v rámci procesov schvaľovania zákonov, ktorých obsah a dosah záväzne podlieha ich dodržiavaniu a plnému rešpektovaniu.