Vybrané metódy a formy vzdelávania zamestnancov - Škvarčeková, Oľga
Vzdelávací proces zamestnancov je realizovaný v rôznych formách v závislosti od možností a cieľov konkrétnej spoločnosti. Moderné trendy vo vzdelávacej politike firiem. Aktívne používanie viacerých metód výučby.