Stratégia rozvoja energetickej politiky Ruskej federácie v intenciách energetickej bezpečnosti - Drieniková, Kristína, 1982-
Pojem bezpečnosť a národná bezpečnosť. Stratégia rozvoja energetickej politiky RF. Energetický sektor RF.