E-learning ako médium na podporu klasického učebného procesu - Hlavatý, Ivan, 1978-
Využívanie informácií poskytovaných informačnými a komunikačnými technológiami, ktoré môžu napomôcť k zvýšeniu úrovne efektívneho vzdelávania i samotného vyučovacieho procesu.