Zodpovednosť štatutárov osobných obchodných spoločností - Vačoková, Lenka, 1983-
Analýza zodpovednosti štatutárov osobných obchodných spoločností, a to na príklade komanditnej spoločnosti, jednak podľa slovenskej právnej úpravy a jednak podľa novej českej právnej úpravy účinnej od 1.1. 2014.