Miery príjmovej nerovnosti - Labudová, Viera, 1958-
Najviditeľnejšie formy nerovnosti - nerovnosť bohatstva a príjmu. Meranie príjmovej nerovnosti. Axiomatický koncept príjmovej nerovnosti. Miery generalizovanej entropie. Atkinsonov index nerovnosti. Rozklad mier nerovnosti. Výsledky analýzy.