Arómy lákajú špiónov - Orfánus, Dominik
Francúzsky víťaz súťaže Ernst & Young Podnikateľ roka Jean Mane. Jean Mane - šéf šiesteho najväčšieho výrobcu aróm na svete - rodinnej firmy Mane. Ako vznikla rodinná firma. Spolupráca s menšími národnými firmami. Starostlivosť o klientov. Pozor na špiónov.