Projektové financovanie miest - prípadová štúdia miest Kežmarok a Hurbanovo - Kotuľák, Jozef
Regionálna a kohézna politika Európskej únie. Projektový manažment a manažment projektov zo štrukturálnych fondov EÚ. Analýza zapojenosti mesta Hurbanovo do projektov spolufinancovaných zo štrukturálnych fondov EÚ. Swot analýza mesta Hurbanovo. Zapojenosť mesta Kežmarok do projektov a swot analýza mesta. Zhrnutie a návrh opatrení.