Od okrúhlych stolov v televízii do virtuálneho sveta internetu vývoj predvolebnej kampane v Slovenskej republike - Štefančík, Radoslav, 1976-
Analýza vybraných nástrojov a techník predvolebných kampaní na pozadí inštitucionálnych zmien v období rokov 1993 až 2012. Metódy a nástroje profesionalizovanej volebnej kampane, využitie vo vybraných obdobiach v podmienkach Slovenska.