Model Johna Kingdona - prípadová štúdia mesta Šurany - Birčár, František
Trojprúdový model Johna Kingdona. Prúd problémov, prúd riešení a prúd politickej vôle. Okno príležitostí. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo, okrem iného, objasniť mieru vplyvu vybraných aktérov a faktorov na zmenu agendy v samospráve mesta Šurany.