FDH DEA analýza efektívnosti verejných vysokých škôl na Slovensku - Koróny, Samuel
Aplikácia FDH DEA modelu analýzy efektívnosti na dostupné ukazovatele slovenských verejných vysokých škôl za roky 2009-2010 v oblasti vzdelávania vedy a techniky.