Marketingové partnerstvo ziskového a neziskového sektora - Čihovská, Viera
Moderné formy marketingu, ktoré umožňujú budovanie partnerských vzťahov ziskových a neziskových organizácií. Činnosť neziskových organizácií ako aj uspokojovanie potrieb obyvateľstva výrobkami a službami.