Všetky cesty vedú do... eurolídri nakreslili plán, ako sa vymotať z meganehody - Vavrová, Tatiana
Plán vytvorenia spoločného bankového dohľadu, rezolučného fondu pre krachujúce banky a spoločného fondu ochrany vkladov. Ďalšie plánované kroky až v r. 2014, po voľbách do Európskeho parlamentu. Centrum európskej finančnej siete vo Frankfurte, ktoré získa od marca 2014 viac moci. Národné dohľady odovzdajú významnú časť kompetencií Európskej centrálnej banke.