Silvester s Kimom - Pressburg, Adrian Peter
Kim Čong-un, momentálne najmladší z hláv štátov sveta, najvyšší vodca Kórejskej ľudovodemokratickej republiky. Nespokojnosť svetovej politickej scény s prípravami na vypustenie rakety dlhého doletu. Odpálenie trojstupňovej rakety 12. decembra. Napĺňanie vlastného vesmírneho programu. Stagnácia ekonomiky. Nie je jasné, ako vážne sú rokovania Kimových emisárov v zákulisí s USA o otvorení severokórejskej ekonomiky západným investorom. Oslavy prvého výročia nástupu k moci.