Kvantitatívne parametre nezamestnanosti absolventov stredných škôl absolventi škôl verzus trh práce - Herich, Ján
Nezamestnanoť absolventov stredných škôl analyzovaná prostredníctvom kvantitatívnych ukazovateľov, a to z pohľadu rozsahu, intenzity a dĺžky trvania nezamestnanosti.