Podvody v kamionové dopravě nabírají na síle - Mervart, Luboš
Nárast podvodov založených na falošnej identite prepravcov. Predpoklady uskutočnenia podvodu. Mechanizmus podvodu. Dôsledky podvodov a ich príčiny. Priaznivé podmienky. Podvody v kamiónovej doprave majú znaky organizovaného zločinu. Preventívne a reštriktívne opatrenia, ktoré by mali organizovaným zločincom sťažiť činnosť.