Jedinečný a unikátny dánsky vzdelávací systém kreativita, demokratickosť a tolerancia - Krajňáková, Emília
Systém vzdelávania v Dánsku a štruktúra dánskeho vzdelávacieho systému. Všeobecné princípy a hlavné ciele vzdelávania. Reforma školského vzdelávania. História a súčasnosť krajiny.