Nákupný turizmus medzi Slovenskom a Rakúskom - Civáň, Marek
Definície nákupného turizmu. Vymedzenie územia. Zhodnotenie skutkového stavu nákupného turizmu v rakúsko-slovenskom smere na základe uskutočneného výskumu.