Pojištění zodpovědnosti managementu: klid před bouří - Bajer, Jindřich
Poistenie zodpovednosti manažmentu, Directors&Officers Insurance(D&O), ktoré je jedným z najdiskutovanejších a najmenej využívaných poistných produktov. Pohľad poisťovateľa, ktorý má s týmto poistným produktom dlhoročné skúsenosti.